Informace k 93. závodu

Sobota 20. 5. 2017, sraz na místě startu v 9:30

93. Skryjský orientační závod Škadoku se bude konat západně od Prahy, v malebném terénu přírodního parku Povodí Kačáku.

Start závodu bude severně od obce Malé Přílepy. Z obce se vydejte po společné trase zelené a žluté turistické značky přes pastviny až na začátek lesa (cca 500 m). Zde odbočuje zelená značka vlevo a žlutá vpravo - vy však pokračujte po cestě vedoucí uprostřed rovně do lesa, stoupající táhlým pravým obloukem vzhůru do svahu. Po 150 m vyjdete na kraj mýtiny s výhledem, kde byste se nejpozději v 9:30 měli shledat s ostatními účastníky a organizátory.

Místo startu je vyznačeno na této mapě.

Auta ohleduplně odstavte v ulicích obce Malé Přílepy.

Nemotorizovaní účastníci mohou jet autobusem do stanice Libečov, u mostu (vzdálené cca 2.5 km) s příjezdem v 8:37 - jede však poměrně zdlouhavou trasou s přestupem v Berouně. Druhou možností je využít dobrého spojení do obce Loděnice ležící na trase Praha - Beroun a na místo startu dojít po červené a žluté značce asi hodinovou procházkou (necelých 6 km).

Poměrně snadná je cesta na kole (15 km ze Zličína), závěrečné stoupání z Chrustenic či Nenačovic vás před závodem patřičně rozehřeje.

Nezapomeňte přivézt či poslat putovní ceny, doporučuji vlastní buzolu a mapník (oddílových buzol je již jen pár a mapníky jsou takřka neprůhledné). Pokud máte nějaké dotazy, nebo zvláštní požadavky na start, neváhejte mě kontaktovat.

Těším se na viděnou a společný sportovní zážitek!

Matěj
608 408 308
matej@boha.cz