Informace k 91. závodu

Sobota 21. 5. 2016, sraz na místě startu v 9:30

91. Skryjský orientační závod Škadoku se navzdory předběžným informacím bude konat na exkluzivně aktuální mapě mezi Jílovištěm a Všenory (či Všenorami?). Les je povětšinou čistý dubový, semtam s romantickými skalnatými stráněmi a vyhlídkami. Ostružinám a mlází jsme se při stavbě trati snažili maximálně vyhnout.

Start závodu bude na ostrohu s částečným výhledem, podle mapy přibližně 49°55'1.148"N, 14°19'0.319"E. Kvalitní železniční spojení (s možností přepravy kol) je do stanice Všenory (příjezd 8:43 nebo 9:13), vzdálené něco přes 2 km. Auta je možné odstavit na ploše u silnice Všenory - Jíloviště (Klínec), cca 100 m JJV od konce obce Všenory po levé straně. Pokud by se nedostávalo místa, další obdobná plocha, bohužel poněkud rozrytá stavebními stroji, se nachází o dalších 100 m dále.

Z místa parkování se vydejte po silnici JJV směrem cca 300 m k místu rozvětvení - Jíloviště vlevo a Klínec vpravo. Zde pokračujte volným výstupem uprostřed mezi oběma směry, po terénní hraně až na vrchol (azimut 108°, vzdálenost 170 m, převýšení 40 m), kde byste se měli v 9:30 šťastně shledat s pořadateli a ostatními závodníky. Jako obvykle se omlouváme držiteli sokola, ale může si za to sám.

Místo startu a parkování je vyznačeno na této mapě.

Nezapomeňte přivézt či poslat putovní ceny, doporučuji vlastní buzolu a mapník (oddílových buzol je již jen pár a mapníky jsou takřka neprůhledné). Pokud máte nějaké dotazy, nebo zvláštní požadavky na start, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na viděnou a společný sportovní zážitek!

Matěj a Tereza
608 408 308
matej@boha.cz

Pokud by někdo například kvůli dětskému kočárku potřeboval využít mnohonásobně delší, ale téměř bezbariérovou trasu na start, můžeme vás nasměrovat. Cesta ale vede prostorem závodu, v bezprostřední blízkosti poslední kontroly:-)