informace k 84. závodu

Přátelé,

start 84. závodu Škadoku bude v sobotu 6.10. v Autokempu pod lesem u obce Lužany (okr. Jičín). Přibližné souřadnice: 50°26.54'N, 15°28.59'E. Sraz je v 10:00, při zpoždění větším než malém hrozí zařazení na konec startovní listiny - znáte to :-) Z kraje Prahy (Černého Mostu) trvá jízda zhruba hodinu.

Autem se vydáte po R10 na Mladou Boleslav, na Exitu 44 odbočíte na Jičín, pokračujte po silnici č. 16 stále rovně na Jičín, u něj po obchvatu na Novou Paku. Na kruhovém objezdu na konci čtyřproudé komunikace jeďtě rovně (NE na Hradec Králové), po cca 2,5 km odbočte za motorestem vpravo na Lázně Bělohrad na silnici č. 501. Po 1,2 km je vlevo značená odbočka do kempů, po té přes vrátnici a hráz rybníka rovně až do Autokempu pod lesem. Odkaz na mapu je http://mapy.cz/s/5kat, po oddálení uvidíte i výše popsanou trasu.

Autobusem lze jet z Černého Mostu v 8:00 s přestupem v Jičíně do zastávky Lužany,,rozc., ze které je to ale ještě přes 4 km pěšky. Proto doporučuji si domluvit odvoz v diskuzi.

Terén a předpověď počasí hovoří jasně pro dlouhé nohavice. Ale mám i dobrou zprávu - pokud by nám počasí nepřálo, měli bychom mít možnost se uchýlit do krytých prostor restaurace. Pan správce nám nabízel kromě nápojů i klobásy, ale vzhledem k ukončené sezóně jen na objednání. Má-li někdo o klobásu zájem, pošlete mi do pátečního rána mailem nebo SMS objednávku s Vaším jménem a počtem kusů. Taktéž lze domluvit ubytování.

Na hojnou účast se těší
Bernard
tel.: 604 378 515
bernard.jaros (at) seznam.cz