informace k 81. závodu

(sobota 21. 5. 2011)

Dostavte se prosím v 10:00 na východní břeh Mlýnského neboli také Pilského rybníka, který se rozkládá na jih od obce Struhařov resp. na východ od Kamenice (místní část Olešovice). Přesné souřadnice srazu jsou 49°54'14.501"N, 14°35'49.663"E.

Pokud pojedete autem, tak doporučuji auto ponechat na Ringhofferově náměstí v Kamenici před nákupním resp. kulturním centrem, poté jít cca 200 zpět na Benešovskou (pozor, značný provoz a nejsou chodníky). Dále přejdete Benešovskou a půjdete pěšinou mezi ploty mezi "Okrasní školkou Jaroslava Růžičky" a filiálkou Allianz až k rybníku. Rybník obejdete zprava, za stavidlem se dáte doleva (červená jde doprava), přejdete po dřevěném chodníku a vystoupáte do kopečka až k místu srazu. Sraz je nad rybníkem pod pasekou, přímo u rybníka jsou zpravidla rybáři. Od náměstí je to asi 1 km, předem se omlouvám současnému i novému výherci sokola.

Cesta z Kamenice je vidět : zde na mapě

Také můžete jet z Budějovické autobusem 337 (8:20) nebo 225 (9:20) do Kamenice, kulturní dům a dále stejnou cestou. Nebo na kole od vlaku z Mirošovic nebo Mnichovic.

Pánové mají trať necelých 6 km, dámy necelé 4 km, kopce jsou zanedbatelné. Mapa Kozlík je z roku 2008; od té doby vzniklo několik nových pasek, které nejsou na mapě, a naopak zaniklo několik oplocenek, které na mapě jsou. Věřím ale, že jako zkušení orienťáci si s tím hravě poradíte.

Jako obvykle, pokud dorazíte pozdě, budete zařazeni na konec startovní listiny.

Na Vaši účast se těším,
K.