informace k 80. závodu

(sobota 2.10.2010)

Závod se bude konat na mapě "Trhoň", ve stejnojmenném přírodním parku na úpatí Brd. Start závodu bude přibližně 2km jihovýchodním směrem od obce Holoubkov, ležící na dálnici a železnici Praha-Plzeň. Zde je odkaz na mapu s vyznačením polohy. Ke startu se prosím dostavte do 9:30.

Parkování je možné podél krajnice abnormálně široké betonové silnice (pravděpodobně vojenského původu), spojující Holoubkov a Strašice (viz foto). Orientačním bodem je křížení silnice s vedením vysokého napětí, směrem od Holoubkova druhé v pořadí.

Start je ve vzdálenosti cca 1km od žst. Holoubkov, možný příjezd vlakem v 7:34 z Hl.n. (7:42 Smíchov), s přestupem ve Zdicích (8:20 až 8:23), příjezd do Holoubkova v 8:58. mapa okolí startu

pozn. k místu konání závodu: Po jarním orienťáku se vyskytl nápad oslavit 80.OB následnou cestou do Jáchymova s přespáním v chatě MBÚ, proto jsem dostal za úkol vybrat terén západním směrem od Prahy - což znamenalo výrazné omezení možností. Z Jáchymova z organizačních důvodů nakonec sešlo, bylo již však příliš pozdě na změnu místa závodu. Prosím tedy o pochopení relativně vzdálené polohy a na poslední poměry i lehce neaktuální mapy (jaro 2008).

Pokud máte nějaké dotazy či zvláštní požadavky na start, můžete mi dát vědět přímo na mbohac šnek volny tečka cz nebo se ozvěte v diskusi.

Nezapomeňte si busoly, mapníky a putovní ceny. Těším se na hojnou účast

Matěj