77. závod OB, 16. května 2009

77. orienťák se bude konat v sobotu 16.5.2009 jižně od Prahy, mezi Struhařovem, Jevany a Černými Voděrady.

Sraz je v 10 hodin na místě startu, doražte prosím včas, ať se zbytečně nezdržujeme. Opozdilci budou tradičně zařazeni na konec startovky. Pokud máte speciální požadavky na čas startu, napište mi je prosím předem mailem.

Jak se na start dostanete: autem do Struhařova nebo Jevan, po úzké silničce (nejeďte rychle, silnice je rozbitá), která spojuje Jevany a Struhařov přibližně do poloviny, kde je velká asfaltová odstavná plocha na které auta necháte. Na turistické mapě je to označeno jako Sv.Jozef. Z parkoviště půjdete cca 400m po silnici směrem na Struhařov, kde odbočuje zelená turistická značka doleva (na jih), do údolí Zvánovického potoka. Po zelené značce sejdete asi 200m k potůčku, kde bude start.

Pokud pojedete MHD, pak doporučuji busem do Struhařova a poté po žluté a následně zelené značce. To je něco přes 2km a kolem 30 minut příjemné chůze.

GPS souřadnice místa srazu jsou přibližně 49°57'16.328"N, 14°46'30.617"E.

Mapa je z roku 2008, kdy se na ní pořádalo MČR na krátké trati. Pánská trať bude kolem 6km, dámská kolem 4km, terén lehce kopcovitý. Mapa je bohužel již z MČR předtištěná, pokusím se najít fixky s jinou barvou, ať se nám to neplete.

Těším se na hojnou účast, Kuba