Podrobné informace k 75. závodu

Parkování je možné na odstavné ploše u silnice č. 108 mezi Konojedy a Stříbrnou Skalicí, naproti odbočce na Hradec. Cesta na místo srazu bude z parkoviště zřetelně označena, pěšky se půjde zhruba 1 km. GPS souřadnice parkoviště jsou 49°55'41"N, 14°50'48"E (odečteno z mapy na Seznamu), mapa zde.

Příjezd v 9:00.

Pokud zvolíte cestu po dálnici D1, po sjezdu na exitu 21-Mirošovice odbočíte hned vpravo na nadjezd a pokračujete skrz obec po silnici č. 508 do Mnichovic. Na začátku Mnichovic na "téčku" odbočit opět vpravo, po silnici č. 335 na Ondřejov (dle informace z ÚAMK by měla touto cestou být značená objízdná trasa uzavřeného mostu v Choceradech). Na konci Onřejova odbočit vlevo stálo po 335 do Sříbrné Skalice. Ve Skalici nahoře na náměstí odbočíte vlevo na Kostelec nad Černými Lesy po silnici č 108 a po 3,3 km, u odbočky na Hradec, odbočíte vpravo na odstavnou plochu. Cesta podle Googlu je zde.

Druhá varianta vede po silnici č. 2 přes Říčany a Mukařov, u Kostelce nad Černými Lesy se odbočí vpravo na silnici č. 108, směr Stříbrná Skalice. Asi po sedmi kilometrech, u odbočky na Hradec, odbočíte vlevo na odstavnou plochu.

Nejbližší zastávka PID je Stříbrná Skalice,náměstí, kde je také možnost občerstvení.

Organizátoři závodu se těší na hojnou účast.

Nezapomeňte na putovní ceny.