Informace ke 105. závodu

Sobota 20. 5. 2023

105. Skryjský orientační závod Škadoku se bude konat na mapě "Bor" u Nového Knína. Můžete se těšit na perfektně sedící mapu v hezkém a orientačně zajímavém lese.

Pro přihlášení si prosím zvolte libovolný neobsazený startovní čas v této tabulce a napište k němu své jméno (kategorie jsou na jednotlivých listech):
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZbO3QUZ1KfEU3LJiQ25R1DEWEv_sEzCNcKBhUQu7cHg/edit#gid=0

Na start stačí dorazit jen s malou rezervou na vyzvednutí průkazu, budeme ale rádi, pokud se zdržíte do 14:00 na vyhlášení výsledků.

Start závodu bude přibližně kilometr jihovýchodně od Nového Knína, v jednom z remízků mezi loukami stoupajícími k vrchu Bor - viz mapu (49.7805N, 14.3039E).

Louky nejsou zatím posekané - pro cestu ke startu i během závodu prosím používejte pouze vyjeté či vyšlapané cesty!

Parkování je možné v obci. Omezené množství míst je na vyježděném plácku u dětského hřiště (bod 2). Snažil jsem se dojednat možnost využít i místa u vedlejších tenisových kurtů, ale zatím nemám odpověď - případně ještě dám vědět. Každopádně bych rád poprosil, abyste neparkovali živelně na okolních plochách a v neposekané trávě.

Přímo na náměstí je veřejné parkoviště (bod 3).

Do Nového Knína je celkem slušné spojení autobusy ze Smíchovského nádraží, cesta zabere něco málo přes hodinu.

Nezapomeňte prosím doma putovní ceny. Mapníky již žádné nemáme, buzol je pár k zapůjčení. Na startu vás poprosíme o zaplacení 40 Kč za mapu.

Budu se těšit na viděnou!

Matěj
608 408 308
matej@boha.cz