Informace ke 104. závodu

Sobota 1. 10. 2022

104. Skryjský orientační závod Škadoku se bude konat u Ondřejova na mapě "Pecný". Mapa má částečný průnik s mapou "Cirkumzenitál", kde jsme běželi před 4 lety, a je od stejných autorů - Milana Borovičky a oddílu OB VSK ČVUT FSv Praha. Děkujeme.

Pro přihlášení si prosím zvolte libovolný neobsazený startovní čas v této tabulce a napište k němu své jméno (kategorie jsou na jednotlivých listech, včetně dětské/dědské).

Na start stačí dorazit jen s malou rezervou na vyzvednutí průkazu, budeme ale rádi, pokud se zdržíte do 14:30 na vyhlášení výsledků.

Start závodu bude v lese nad křižovatkou cest - viz mapu.

houby

Kde zaparkovat? Nejlepší je odstavná plocha označená P2. Je nutné na ní parkovat inteligentně, aby se vešlo co nejvíce aut. Odtamtud kousek z kopce po silnici a doprava po lesní cestě až na sraz. Je to cca 500 m.

Druhá varianta je parkoviště pro návštěvníky Astronomického ústavu, tj. P3. Odtamtud trefíte podle přiložené mapky (po cestě sadem z kopce, dál se připojíte na cestu z P2.

Záložní variantou je P1, ale to je spíš široká lesní cesta, než parkoviště.

Nezapomeňte prosím přivézt putovní ceny! Mapy pro včas přihlášené budou na voděodolném papíru. Buzol je pár k zapůjčení. Na startu vás poprosíme o zaplacení 40 Kč startovného.

Mapa je aktuální (stav červen 2022). Nalezl jsem jen jednu novou nezakreslenou paseku a k ní vedoucí cestu. Pokud se to nepovede přidat do mapy, konkrétní místo oznámím na shromaždišti.

Tak se těším se na viděnou!

Honza
605 734 784
homolka.honza@gmail.com

Příprava tratí se neúměrně protáhla , když jsem se snažil vyčistit terén, abyste tolik nezakopávali :)

houby