Informace ke 103. závodu

Sobota 21. 5. 2022

103. Skryjský orientační závod Škadoku se bude konat u Libečova na mapě "Goliáš". Mapa má částečný průnik s mapou "Na zmrzlé bábě", kde jsme běželi před 5 lety, a je od stejných autorů - místních orientačních nadšenců.

Pro přihlášení si prosím zvolte libovolný neobsazený startovní čas v této tabulce a napište k němu své jméno (kategorie jsou na jednotlivých listech, včetně dětské/dědské):
https://docs.google.com/spreadsheets/d/17YxyTMeIOEiKRL07hdblDFICUJkPpjphxcdeJQ48V6I/edit?usp=sharing

Kategorie D je určena Dětem i Důchodcům. Orientačně je podobné obtížnosti jako M a Ž, ale je kratší a vyhýbá se náročnějším terénním partiím.

Na start stačí dorazit jen s malou rezervou na vyzvednutí průkazu, budeme ale rádi, pokud se zdržíte do 14:30 na vyhlášení výsledků.

Start závodu bude na návrší nad obcí Libečov - viz mapu. Při cestě ze vsi odbočte doprava za posledním domem po pravé straně ulice na cestu vedoucí po rozhraní louky a lesa (směr JV). Cesta po několika desítkách metrů uskočí do lesa a bude dále pokračovat JV směrem vzhůru do kopce. Sledujte ji v mírném levém oblouku až na místo. Od silnice je to necelých 500 m. Trasa je vyznačena na této mapě.

Pro zaparkování použijte ohleduplně ulice v obci. Vyhněte se prosím kumulaci aut na jednom místě a dejte pozor, abyste nepřekáželi místním. Majitelé mapy mě prosili, abychom parkováním nevzbudili v obci nevoli.

Nezapomeňte prosím přivézt putovní ceny! Mapníky doporučuji vlastní, buzol je pár k zapůjčení. Na startu vás poprosíme o zaplacení 20 Kč startovného.

Upozorňuji, že se i v tomto lese přičiněním kůrovce vyskytují nezmapované paseky a oplocenky. Také můžete narazit na kopce, ostružiny, nakažená klíšťata, špičaté klacky a další obvyklá zlořádstva.

Tak se těším se na viděnou!

Matěj
608 408 308
matej@boha.cz