Informace k 101. závodu

Sobota 15. 5. 2021

101. Skryjský orientační závod Škadoku se bude konat východně od Příbrami na mapě Houpačka. Aktuální mapa je z podzimu 2020, nových pasek a oplocenek stačilo přes zimu vzniknout jen omezené množství. Připomínám, že se zde konal 51. běh přesně před 25 lety.

V tuto chvíli stále není možné uspořádat závod jako hromadnou akci, proto budou startovní časy opět stanoveny předem a bude možné jej absolvovat zcela individuálně. Pro přihlášení si prosím zvolte libovolný neobsazený startovní čas v této tabulce a napište k němu své jméno (kategorie jsou na jednotlivých listech, včetně dětské):
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AqO1Zq79Spwl9SiM3EpHJKu4W4fejSS-cS-nKUNgOFU/edit?usp=sharing

Prosím, abyste se zdržovali opodál a na samotné místo startu přišli pouze s malou rezervou. Slavnostní vyhlášení a předávání cen bych tentokrát opět vynechal, výsledky uveřejníme co nejdřív na webu.

Pro zaparkování využijte plochu u silnice 118, 2 km východně od sjezdu 45 z dálnice D4. Místo startu najdete 350 m odtud, pod azimutem 27°. Je to na severozápadním rohu jedné z mnoha oplocenek a nevede tam žádná cesta - dohledání místa je kvalifikací pro samotný závod (je ale povoleno použití GPS i sledování soupeřů ;-). Na této mapě je místo parkování a startu vyznačeno.

Frekventované autobusové spojení je do asi 5 km vzdálené stanice Drásov, Skalka / Dubenec, Skalka.

Při startu vás poprosím o zaplacení 30 Kč za mapu (pokud to budete mít přesně, bude to nejlepší)

Startovní průkaz vám bude vydán před startem, přijďte kdyžtak s malou rezervou na jeho nalepení. Mapníky doporučuji vlastní.

Putovní ceny můžete nechat doma. Pokud se z nich přeci jen budete chtít následující měsíce těšit, musíte dosavadní držitele vyhledat individuálně v Praze po zveřejnění výsledků.

Bohužel až dodatečně jsem zjistil, že se poblíž startu nalézá střelnice. Je to mimo prostor mapy, zejména dětem ale zdůrazněte, aby při zabloudění dávaly pozor a respektovaly varovné cedule!

Těším se na viděnou v lese!

Matěj
608 408 308
matej@boha.cz