Jubilejní 100. orientační běh Škadoku

Jubilejní stý orientační běh Škadoku bude v sobotu 3. října 2020 v Jáchymově. Samotný závod je v sobotu, v Jáchymově lze však strávit celý víkend, možnosti ubytování níže.

Sledujte tuto stránku, vzhledem k měnícím se protiepidemickým opatřením se informace můžou změnit.

Přehled změn:

Závod

Informace od pořadatele samotného závodu, Martina Tůmy:

Jubilejní stý orientační běh Škadoku se bude konat podle plánu v sobotu 3. října 2020 v Jáchymově. Vzhledem k situaci ale žádám ty, co nejsou ubytováni na chatě MBÚ (organizátor závodu ubytování nezajišťuje) a o nichž vím, že dorazí, aby mi na mail tumic@cbox.cz zaslali svůj úmysl se závodu zůčastnit. Pokud nepřesáhneme 50 závodníků, bude se závod konat ve víceméně standardní podobě, s výjimkou přísného zákazu pobytu osob, které nejsou na startovní listině (děti, nezávodící doprovod, ...) v prostoru startu/cíle během závodu.

Pokud by počet závodníků měl přesáhnout počet 50, tedy limit daný aktuálními mimořádnými opatřeními, budou závodníkům přiděleny startovní sloty a bude i jim zakázáno se před svým startem a po doběhu zdržovat v místě startu/cíle déle, než je nezbytně nutné.

Start závodu je předběžně plánován na 10:00, ti co přijedou přímo na místo mohou zažádat o pozdější startovní čas (>11:00).

Dle počtu přihlášených se vejdeme do aktuálně platného limitu 50 účastníků pro venkovní akce, tudíž závod proběhne "tradiční formou". Sraz na místě platí 10:00, následovat bude krátký briefing o záludnostech trati a startovní čas T0 bude v 10:30. Ve startovních listinách si prosím zkontrolujte, že jsem na Vás nezapomněl a případně se mi ozvěte na mail, nebo tel 728920179. Ti co se na místě mezi potenciálními přenašeči chtějí zdržovat pouze nezbytně nutnou dobu, můžou dorazit přímo na jejich startovní čas - T0 + X, kde X v minutách naleznete ve startovní listině za vaším jménem.

Místo startu: https://mapy.cz/s/hemekuroca
Doprava: Většina pěšky z Jáchymova, ideální postup nechám na vás jako rozcvičku před závodem. Zbylá auta lze zaparkovat po Novém Městě.

Deadline pro přihlášky je konec září (30.9. 23:59:59). Případný "startovní slot" a finální pokyny budou k dispozici během čtvrtka 1.10.

Martin Tůma

Ubytování

Zajištěno je ubytování ve třech chatách v okolí:

Chata Svornost

Chatu Svornost mnozí závodníci - lyžaři důvěrně znají. Zařídil ji Šéf a její kapacitu cca 30 míst již beze zbytku zaplnil nejvěrnějšími a nejzasloužilejšími závodníky. Ani zdejší společenská místnost, ve které je na sobotní večer naplánován nějaký program, bohužel nezvládne více hostů, než tam je ubytováno. O všem kolem ubytování na Svornosti komunikujte se Šéfem.

Chata VŠTJ Technika Praha

Chatu VŠTJ zařídil Jiří Žák, a toto jsou jeho instrukce:

Správce pan Petr Myška (bydlí v sousedním domě vedle chaty)

Doprava autem až k chatě - silnicí, která vede pod chatou Svornost, serpentýnou nahoru na Nové Město kolem věže Šlikovky, na mapě je to Nové Město, budova ev.č. 14, pan Myška bydlí v ev. č.15, parkovat se dá u chaty na tom trojúhelníku silnic. Doporučuji podívat se předem na mapu. Chata bude otevřená v pátek večer, až přijede pan Myška z Prahy, cca mezi 20:30 až 21:00 hod.

Počet lůžek:
20 lůžek na postelích v pokojích Cena 120,- Kč/noc
5 lůžek na půdě na zemi na matracích (pozor na nízký strop) Cena 100,- Kč/noc

V ceně je též povlečení, deka, polštář a ručník

V chatě je topení, které bude udržovat pan Myška celý víkend

K dispozici je sauna, zde si zájemci musí zatopit sami, a musí si přivézt na saunování svůj ručník! Platí zákaz používání prostěradel k saunování!

Upozornění: Počítejte s tím, že v pátek večer bude v chatě chladno, neb se tam přes týden netopí!

Platbu za ubytování vyřídíte přímo s panem Myškou, pokud možno nejlépe hromadně.

V případě nejasností můžete zavolat mně na tel. 724 121 232.
Budete-li bloudit pak volejte přímo pana Petra Myšku tel. 724 112 196.

Váš zprostředkovatel ubytování Jiří Žák

Chata ÚTAM

Chata ÚTAM má kapacitu 13 lůžek ve třech pokojích. Zamluvenou jí má celou Jíra Boháč a kromě něj a rodiny tam ještě nejméně 6 míst zůstává. Asi by se pár dětí dalo šoupnout na karimatky a být tam tak max v 18 lidech.

K dipozici je kuchyně, dvě koupelny s teplou vodou, a snad i sauna.

Ceny:
dospělí 201 Kč/noc
dítě 90 Kč/noc
povlečení 35 Kč jednorázově

Kdo by měl zájem se přidat, ozvěte se Jírovi, (jiri@boha.cz, 775 042 005) do středy, kdy je potřeba nahlásit (alespoň některé) lidi ústavu, vyřídit nějaké papíry a domluvit předání klíčů se správcem. Plán je přijet v pátek večer a odjet v neděli. V neděli je potřeba vlastními silami uklidit.

Další aktivity

Alternativou k promořovací indoor party na Svornosti by mohl být nějaký společný večerní oheň na pěkném odlehlém místě na louce. Pokud na to bude vhodná předpověď, možná si vemte nějaké špekáčky?

V neděli bychom mohli uspořádat nějaký pěší výlet v okolí, detaily bude jistě stačit domluvit v sobotu.

Další návrhy můžeme probrat též v diskusi.

Brožurka a trika

K příležitosti jubilejního závodu bude opět vydána brožurka.

Sto běhů orientačních Náhled trika

Tomáš Petrtýl s Járou Pekárkem také nechali vyrobit trika, objednávky trik však již byly uzavřeny.


Detaily:
produktový list
tabulka velikostí muži
tabulka velikostí ženy
tabulka velikostí děti
Cena bude zhruba 350 Kč, v závislosti na konečném počtu objednaných kusů a počtu různých velikostí.